Майстер классы

Компанія «Технопарк плюс»провела 26.09.2018

МАЙСТЕР КЛАС від ТМ «АРАСН»

ВИПІЧКА В ПЕЧАХ АРАСН ТА РІЗНОМАНІТНІСТЬ МЕНЮ З ТЕХНОЛГІЄЮ SOUS VIDE
Технологія SOUS VIDE – концепція здорового харчування и економії витрат!

                                                   

Програма:

1) Булочки для міні-гамбургерів

2) Салат з філе качки су-від

3) Міні-гамбургери з курячим філе су-від

4) Ростбіф су-від та пюре з горошку

5) Груша су-від з ванильним морозевом та фундуком

6) Ребра су-від з маринованими овочами (метод відкритої маринації в вакуумному пакувальнику)

7) Широкі можливості вакуумних пакувальників, нестандартний підхід

Спікер:    Бренд-шеф торговой марки АРАСН Володимир Єманов